• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Sensibio Eye Göz Çevresi Kremi 15 ml - Bioderma
Bioderma Sensibio Eye Göz Çevresi Kremi 15 ml - Bioderma
Bioderma Sensibio Eye Göz Çevresi Kremi 15 ml - Bioderma

Bioderma Sensibio Eye Göz Çevresi Kremi 15 ml (ECZ00340)

0,00
İndirim Oranı : %38 İndirim
Fiyat : 819,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 509,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401346673335

Hassas ve toleransı düşük göz çevresi için yatıştırıcı ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel 15 ml

Hassas ve toleransı düşük göz çevresi için yatıştırıcı ve nemlendirici bakım kremi.

Bioderma Sensibio Eye Contour Gel, hassas ve toleransı düşük göz çevresi için yoğun nemlendirici ve yatıştırıcı bakım kremidir. Göz çevresinde oluşan gerginlik ve rahatsızlık hissinin yatışmasına, şişkinliklerin ve ince kırışıklıkların görünümünü azaltmaya ve cildin nemlendirilmesine ve rahatlatılasına yardımcı olur. İçerdiği Toleridine patenti ile cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine destek olur. İçeriğinde yer alan Kafein ile göz altı düzensizliklerine karşı bakım sağlarken, Hyalüronik Asit ile göz çevrenin nemlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur. Jel formülü ile göz çevresini rahatlatıp nemlendirerek aynı zamanda göz çevresinde oluşan kuruluğu giderir. Parfüm ve koruyu içermez. Hipoalerjeniktir. Kontakt lens kullanıcılarının kullanımı için uygundur.

Kullanım Önerisi:

Günde bir veya iki kez temizlenmiş göz çevrenize parmak uçarınızla hafif masaj yaparak uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Sensibio H2O ya da Sensibio Foaming Gel kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Hassas ve toleransı düşük ciltler.

Ürün İçeriği:

WATER/AQUA, GLYCERİN, DİMETHİCONE, POLYETHYLENE, TRİDECYL TRİMELLİTATE, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, İSOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, MANNİTOL, XYLİTOL, CAFFEİNE, SODİUM HYALURONATE, GLYCYRRHETİNİC ACİD, RHAMNOSE, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDİOL, CAPRYLYL GLYCOL, DİSODİUM EDTA, SODİUM HYDROXİDE, ETHYLCELLULOSE.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı