• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Sprey 200 ml - Bioderma
Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Sprey 200 ml - Bioderma

Bioderma Photoderm MAX SPF 50+ Sprey 200 ml (ECZ00373)

0,00
Fiyat : 509,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401353688742
509,50 TL 'den başlayan taksitlerle

Tüm cilt tipleri için aile boyu kullanıma uygun sprey formunda çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu sprey. 

Bioderma Photoderm Max Spray SPF50+, 200 ml 

 

Tüm cilt tipleri için aile boyu kullanıma uygun sprey formunda çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu sprey. 

Bioderma Photoderm Max Spray SPF50+, tüm cilt tipleri için tüm ailenin kullanabileceği çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucudur. İçerdiği SPF50+ ile maksimum anti UVB etkisi ve benzersin UVA önleyici performansı ile güvenli güneş koruması sağlar. Hücresel Bioproctection formülü ile hücrelerin korumaya yardımcı olur ve güneş ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasının önlenmesine destek olur. İçeriğinde yer alan aktif antioksidan bileşenler ile güneşin neden olabileceği ciltteki yıpranmaların ve serbest radikallerin (güneş yanığı, güneşe karşı toleranssızlık vb.) önlenmesine yardımcı olur. Süt dokusu ile ciltte kolayca emilir, uygulandıktan sonra cilt yüzeyinde yağlı tabaka ve beyaz lekeler bırakmaz. Suya dayanıklıdır. İnce yapısı ile ciltte ağırlık hissi bırakmaz Sprey formu ile kullanımı son derece pratiktir.. 12 aydan büyük bebekler için uygundur.

 

Kullanım Önerisi:

Güneşe maruz kalmadan önce yüz ve vücudunuza bol miktarda ve eşit bir şekilde uygulayınız.  Islak cilde uygulanabilir. Korumayı devam ettirmek için terleme, yüzme ve kurulanma sonrasını sık sık uygulamayı tekrarlayınız. Çocuklarda kullanımı 12 aydan itibaren uygundur.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATER / EAU, DİCAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BİS-BENZOTRİAZOYL, TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, BUTYL METHOXYDİBENZOYLMETHANE, BİS-ETHYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, CAPRYLYL METHİCONE, GLYCERİN, METHYLPROPANEDİOL, DECYL GLUCOSİDE, MİCROCRYSTALLİNE CELLULOSE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C 20-22 ALCOHOLS, PENTYLENE GLYCOL, SODİUM CİTRATE, 1,2 HEXANEDİOL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, CİTRİC ACİD, MANNİTOL, XYLİTOL, SODİUM HYDROXİDE, RHAMNOSE, PROPYLENE GLYCOL, ECTOİN, TOCOPHEROL, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT.

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR