• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Photoderm Aquafluide Spf50+ Light 40 Ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Aquafluide Spf50+ Light 40 Ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Aquafluide Spf50+ Light 40 Ml - Bioderma
Bioderma Photoderm Aquafluide Spf50+ Light 40 Ml - Bioderma

Bioderma Photoderm Aquafluide Spf50+ Light 40 Ml (FECZ00656)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 689,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 585,65 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3701129807392
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Hassas, karma ve yağlı ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine uygun renkli güneş kremi. Yüksek teknolojili Sun Active Defense ™* patenti UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş içeriği ve UVB ışınlarına karşı etkili performansı ile güneşe karşı koruma sağlar. Benzersiz UV filtreleri ve patentli biyolojik koruma ile güneşe karşı cildin erken yaşlanma görünümüne karşı destek olur. Ultra hafif ve su bazlı dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. Parlamayı karşıtı akışkan dokuya sahiptir. Renkli dokusu sayesinde cilt tonunu eşitler. Mükemmel bir makyaj bazıdır. Çok yüksek cilt ve göz çevresi toleransı sağlar. Komodejonik değildir. Fotostabildir. Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız. Güneşe çıkmadan önce yüz bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulayınız. 2 saatte bir ve özellikle yüzme, terleme ve havluyla kurulama sonrası tekrar uygulanmalıdır. Gözlere direkt temas ettirilmemelidir.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı