• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem 50 ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem 50 ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem 50 ml - Bioderma
Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem 50 ml - Bioderma

Bioderma Hydrabio Nemlendirici Krem 50 ml (ECZ00348)

0,00
İndirim Oranı : %40 İndirim
Fiyat : 769,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 459,00 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3401329447687
459,00 TL 'den başlayan taksitlerle

Kuru, çok kuru, nemsiz ve hassas ciltler için yoğun dokulu nemlendirici ve yatıştırıcı bakım kremi.

Bioderma Hydrabio Creme 50 ml

Kuru, çok kuru, nemsiz ve hassas ciltler için yoğun dokulu nemlendirici ve yatıştırıcı bakım kremi.

Bioderma Hydrabio Creme, kuru, çok kuru, nemsiz ve hassas ciltler için geliştirilmiş cildin nemsiz kalması nedeniyle oluşan ince çizgiler ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı bakım kremidir. İçeriğinde yer alan Aquagenium patenti ile cildin doğal nemlendireme sürecini yeniden harekete geçirerek ciltteki su dolaşımını artırmaya yardımcı olur, Hyalüronik Asit ve E Vitamini ile cildi derinlemesine nemlendirir, kaybettiği ışıltısına yeniden kavuşturur ve ince çizgilerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur. Salisilik asit ile cildin pürüzsüzleşmesine destek olur ve E Vitamini ile de oksidatif strese ve erken cilt yaşlanmasına karşı cildinizi korumaya yardımcı olur. Yatıştırıcı etki ile cildin dokusunu düzeltmeye ve cilt bariyerini onarmaya destek olur. Nemsiz kalmış cildinizi derinlemesine nemlendirerek, yumuşaklık ve doğal bir canlılık kazandırır. Makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz.

Kullanım Önerisi:

Sabah ve/veya akşam Hydrabio H2O ya da Hydrabio Tonique ile temizlediğiniz yüz ve boyun bölgenize hafif masaj eşliğinde uygulayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru, çok kuru, nemsiz ve hassas ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, İSODODECANE, CYCLOPENTASİLOXANE, PROPYLENE GLYCOL DİCAPRYLATE/DİCAPRATE, DİMETHİCONE, PROPANEDİOL, XYLİTOL, CETYL PALMİTATE, HYDROGENATED POLYDECENE, NİACİNAMİDE, TRİDECYL TRİMELLİTATE, ARACHİDYL ALCOHOL, POLYMETHYLSİLSESQUİOXANE, GLYCERYL DİBEHENATE, BEHENYL ALCOHOL, HDİ/TRİMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TRİBEHENİN, DİMETHİCONE/VİNYL DİMETHİCONE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHİDYL GLUCOSİDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODİUM ACRYLOYLDİMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE, DİSODİUM EDTA, SQUALANE, SALİCYLİC ACİD, SODİUM HYDROXİDE, MANNİTOL, SODİUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, RHAMNOSE, HELİANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OİL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSİCA CAMPESTRİS (RAPESEED) STEROLS, FRAGRANCE (PARFUM).

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı