• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
Bioderma Cicabio Arnica 40ml - Bioderma
Bioderma Cicabio Arnica 40ml - Bioderma
Bioderma Cicabio Arnica 40ml - Bioderma

Bioderma Cicabio Arnica 40ml (ECZ00388)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 399,50 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 339,58 TL(KDV Dahil)
Barkod : 8699956512990
339,58 TL 'den başlayan taksitlerle

Hasar görmüş ciltler için yatıştırıcı ve onarıcı bakım kremi.

Bioderma Cicabio Arnica+ 40 ml

Hasar görmüş ciltler için yatıştırıcı ve onarıcı bakım kremi.

Bioderma Cicabio Arnica+, hasar görmüş ciltler için içeriğinde yer alan arnica özü, apijenin ve çinko ile zenginleştirilmiş olan Antalgicine patenti ile cildin onarılmasına yardımcı olurken ciltte oluşan hassasiyeti en aza indirgemeye yardımcı olur. Kremsi yapısı ile cilt tarafından kolayca emilir. Yüz ve vücut için kullanıma uygundur. Ciltte oluşan tahriş ve hasarı onarmaya ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Hassasiyetin neden oluğu kaşınma ve gerginlik hissini yatıştırır.

Kullanım Önerisi:             

Günde bir veya iki kez cildinize masaj yaparak uygulayınız. Yetişkin, genç ve bebekler (prematüre bebekler hariç) için kullanımı uygundur. 

Uygun Cilt Tipi:

Hasar görmüş ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER/EAU, GLYCERİN, DİCAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLİC/CAPRİC TRİGLYCERİDE, PROPYLENE GLYCOL, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLOYL GLYCİNE, CETYL PALMİTATE, ARACHİDYL ALCOHOL, SODİUM ACRYLATES COPOLYMER, MANNİTOL, XYLİTOL,RHAMNOSE, FRUCTOOLİGOSACCHARİDES, LAMİNARİA OCHROLEUCA EXTRACT, ZİNC SULFATE, TİTANİUM DİOXİDE (Cİ 77891), ARNİCA MONTANA FLOWER EXTRACT, APİGENİN, ACETYL DİPEPTİDE-1 CETYL ESTER, HELİANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OİL, PHOSPHOLİPİDS, TOCOPHEROL, SODİUM CİTRATE, ARACHİDYL GLUCOSİDE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, XANTHAN GUM, LAURETH-3, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROGENATED POLYİSOBUTENE, HYDROGENATED LECİTHİN, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SODİUM HYDROXİDE, POTASSİUM SORBATE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı