• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Anthelios Invisible SPF 50 Güneş Koruyucu Sprey 200 ml - La Roche Posay
La Roche Posay Anthelios Invisible SPF 50 Güneş Koruyucu Sprey 200 ml - La Roche Posay

La Roche Posay Anthelios Invisible SPF 50 Güneş Koruyucu Sprey 200 ml (ECZ00066)

0,00
İndirim Oranı : %37 İndirim
Fiyat : 994,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 629,50 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337875696838

La Roche Posay Anthelios Invisible Spray SPF50+, 200 ml

Tüm ciltler için görünmez dokuda güneş koruyucu vücut spreyi.

La Roche Posay Anthelios Invisible Spray SPF50+, tüm ciltler için geniş spektrumlu teknoloji ile UVA-UVB ve Infrared A ışınlarının ve hava kirliliğinin sebep olduğu hasarlara karşı cildinizi korumaya yardımcı olur. Optimum UVB koruması ve UVA ışınlarına karşı güçlendirilmiş SPF50+ ile cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı koruma sağlar. İçeriğinde yer alan La Roche Posay Termal Su ile cildinizdeki hassasiyeti yatıştırmaya yardımcı olur. Hassas ya da güneşe karşı toleranssız ciltler için uygundur. Cilt yüzeyinde yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Suya, tere ve kuma karşı dayanıklıdır ve sprey formu ile kolayca uygulanır.

Kullanım Şekli:

Güneşe çıkmadan yarım saat önce tüm yüzünüze ve vücudunuza uygulayınız. Korumayı devam ettirmek için, 2 saatte bir ve yüzdükten, kurulandıktan ve terledikten sonra sık sık kullanımını tekrarlayınız.

Uygun Cilt Tipi:

Tüm ciltler.                                          

Ürün İçeriği:

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL SALİCYLATE, BUTYL METHOXYDİBENZOYL METHANE, ETHYLHEXYL TRİAZONE, OCTOCRYLENE, GLYCERİN, PROPANEDİOL, BİS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRİAZİNE, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, DİSOPROPYL ADİPATE, DİSOPROPYL SEBACATE, DİCAPRYLYL ETHER, TRİETHANONLAMİNE, TOCOPHEROL, PHENYL BENZİMİDAZOLE SULFONİC ACİD, ACRYLATES/C10-30 TRİSİLOXANE, SODİUM POLYACRYLATE, TRİSODİUM ETHYLENEDİAMİNE, DİSUCCİNATE, PARFUM/FRAGRANCE.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı