• Orjinal Ürün
  • Güvenli Alışveriş
  • Hediye Ürünler
  • Taksitli Alışveriş
La Roche Posay Redermic [C] PS Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 40ml - La Roche Posay
La Roche Posay Redermic [C] PS Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 40ml - La Roche Posay

La Roche Posay Redermic [C] PS Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 40ml (ECZ00127)

0,00
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : 2.099,90 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 1.784,92 TL(KDV Dahil)
Barkod : 3337872413711
1.784,92 TL 'den başlayan taksitlerle

Kuru ve hassas ciltler için C Vitamini içeren kırışıklık ve yaşlanma karşıtı, sıkılaştırıcı yoğun bakım kremi.

La Roche Posay Redermic [C] PS 40 Ml

Kuru ve hassas ciltler için C Vitamini içeren kırışıklık ve yaşlanma karşıtı, sıkılaştırıcı yoğun bakım kremi.

La Roche Posay Redermic [C] PS, kuru ve hassas ciltlerde yüz ve boyun bölgesindeki derin kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. İçeriğinde yer alan saf C Vitamini, Madecassoside, Hyalüronik Asit ve Nörosensin ile cilt onarıcı, dolgunlaştırıcı, destekleyici ve yaşlanma karşıtı etkiye sahiptir. Cilt desteğini güçlendirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. Cildinizin doğal yapısını korur ve onarım süresini hızlandırır. Cildinizi nemlendirerek daha taze ve canlı görünmesini sağlar. Etkili formülü ile ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Ciltte oluşan derin kırışıklık görünümünü azaltır ve cildinizin sıkılığını koruyarak daha genç görünmenizi sağlar.

Kullanım Şekli:

Sabah ve/veya akşam temizlemiş tüm yüz ve boyuna masaj yaparak tercihen Hyalu B5 Serum üzerine uygulayınız. Cildinizi temizlemek için Toleriane Gel Mousse kullanmanızı tavsiye ederiz.

Uygun Cilt Tipi:

Kuru ve hassas ciltler.

Ürün İçeriği:

AQUA / WATERGLYCERINDIMETHICONEBUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTERLIMNANTHES ALBA SEED OIL / MEADOWFOAM SEED OILASCORBIC ACIDMANNOSEBUTYLENE GLYCOLPARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OILAMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATECETYL ALCOHOLPEG-100 STEARATEGLYCERYL STEARATEPOLYMETHYLSILSESQUIOXANEPOTASSIUM HYDROXIDEPARAFFINSODIUM STYRENE/MA COPOLYMERCERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAXMADECASSOSIDEDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMERDIMETHICONOLDISODIUM EDTAHYDROLYZED HYALURONIC ACIDCAPRYLYL GLYCOLACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTERXANTHAN GUMPENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATEPHENOXYETHANOLPARFUM / FRAGRANCE

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR